Træfældning

Med CL Multiservice er du sikret en professionel og sikker træfældning

Sikker træfældning til en god pris

Hos CL Multiservice hjælper vi private såvel som virksomheder, med alt inden for træfældning. Uanset projektets størrelse, så leverer vi professionel rådgivning samt høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Når du skal have fældet et træ, anbefaler vi altid, at du rådfører dig med professionelle fagfolk. På den måde er du sikker på, at udførelsen bliver gjort korrekt. Der er mange sikkerhedsmæssige faktorer omhandlende træfældning. Disse er blandt andet udstyr, påklædning og faldretning. Faldretningen kan især være vigtig, hvis træet står tæt på en bygning. Det kan derfor blive en dyr og farlig affære, hvis træfældningen ikke udføres korrekt.

Hos CL Multiservice har vi flere års erfaring med fældning af træer, og vi har stort fokus på din og vores sikkerhed. Vi sørger altid for at være grundige, så vi undgår fejl, og så træfældningen bliver udført til perfektion. Derudover har vi taget relevant uddannelse, og opdaterer løbende vores viden inden for branchen.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvad kan vi hjælpe dig med?

   

  Træfældning omfatter en række forskellige opgaver. Hertil er en opgave sjældent ens, og det er vi opmærksomme på.

  Vores store erfaring gør, at vi kan udføre alt inden for træfældning. Vi udfører blandt andet følgende træfældnings opgaver:

  • Træfældning
  • Topkapning
  • Beskæring
  • Stormfald

  Har du brug for hjælp til en anden opgave omhandlende træfældning, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er eksperter inden for området, og udfører mange specialopgaver.

  Træfældning og beskæring på din grund

  Derfor skal du vælge os til din træfældning

  Kunden i fokus

  Hos CL Multiservice er du som kunde, altid i fokus. Vi sætter en dyd i at lytte til dine behov og ønsker, og sammen finde frem til bedste løsning.

  Høj kvalitet og service

  Vi værner om høj kvalitet og service ud over det sædvanlige. Vi vil derfor altid gå den ekstra mil, for at du får et tilfredsstillende resultat.

  Vi er eksperter

  Med flere års erfaring inden for vores fag, er vi eksperter inden for flere felter, og vi kan derfor tilbyde dig den bedste service og kvalitet.

  Få et tilbud på dit næste projekt

  Står du og mangler et entreprenør firma, så står vi klar til at hjælpe. Lad os starte dialogen omkring dit kommende projekt allerede i dag. Du får altid et uforpligtende tilbud hos os. 

  Vi kan kontaktes på telefon: 29 29 07 71 eller på email:clmultiservice@hotmail.com

  Du er også mere end velkommen til at udfylde formularen til højre

  Vi ringer til dig


   Her finder du os

   Kontaktinfo