Gravearbejde

Gravearbejde af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Veludført gravearbejde af eksperter

Skal du bruge fagfolk til større eller mindre gravearbejde?

Måske har du ikke ekspertisen eller maskinerne til udførelsen? Så er CL Multiservice den rette samarbejdspartner til dit projekt.
Vi udfører alt i gravearbejde uafhængigt af størrelse og type. Med flere års erfaring inden for området, har vi gennem årene udført en lang række forskellige opgaver. Du kan derfor trygt overlade gravearbejdet til os.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Vi har det rette mandskab og maskiner

  Graveopgaver kan være alt fra store til små opgaver, såvel som komplekse til mere simple opgaver.

  Hvorend det er det ene eller andet, anbefaler vi altid, at du rådfører dig med professionelle fagfolk. På den måde er du sikker på, at der ikke er fejl og mangler. Hertil at du ikke forvolder skader på eventuelle bygninger og andet.

  Hos CL Multiservice har vi det rette mandskab og de rette maskiner, til at hjælpe dig. Vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds.

  Hertil efterlader vi aldrig en opgave, som ikke er 100% færdig. Dette er din garanti for en god oplevelse og et holdbart resultat.

  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit gravearbejde her.

  Gravearbejde med mange løsninger

  Hos CL Multiservice udfører vi graveopgaver for private og erhvervsdrivende.

  Med vores brede faglighed og store ekspertise, er dit projekt i trygge hænder hos os. Vi er af den overbevisning, at veludført gravearbejde ikke skal koste en formue. Derfor tilbyder vi konkurrencedygtige priser på gravearbejde, samtidigt med at kvaliteten holdes i top.

  Vi udfører en række forskellige graveopgave såsom:

  • Gravearbejde i haver
  • El kabler
  • Veje
  • Parkerings­pladser
  • Byggeri
  • Og meget mere…
   

  Har du brug for de rette maskiner og mandskab til en anden graveopgave end ovenstående? Kontakt CL Multiservice. Vi udfører en bred vifte af specialopgaver.

  Derfor skal du vælge os til at udføre gravearbejde

  Kunden i fokus

  Hos CL Multiservice er du som kunde, altid i fokus. Vi sætter en dyd i at lytte til dine behov og ønsker, og sammen finde frem til bedste løsning.

  Høj kvalitet og service

  Vi værner om høj kvalitet og service ud over det sædvanlige. Vi vil derfor altid gå den ekstra mil, for at du får et tilfredsstillende resultat.

  Vi er eksperter

  Med flere års erfaring inden for vores fag, er vi eksperter inden for flere felter, og vi kan derfor tilbyde dig den bedste service og kvalitet.

  Hvad koster gravearbejde?

  Når du får lavet gravearbejde hos os, kan du være sikker på en god pris med en topkvalitet. I og med at vi varetager alt fra komplekse til mindre komplekse, samt alt fra store til små opgaver, varierer prisen alt efter omfanget af opgaven. Når der skal sættes en pris på gravearbejde hos CL Multiservice, er der flere faktorer, der gør sig gældende.
   
  Før vi kan give dig et uforpligtende tilbud, skal vi bl.a. kende til størrelsen på det hul, der skal graves, da det har en betydning for prisen på gravearbejdet. Også hvor henne hulet skal graves, er med til at bestemme prisen ligesom, hvilket udstyr gravearbejdet kræver er med til at bestemme omfanget af prisen på gravearbejdet.
   
  Du kan være sikker på at modtage et veludført gravearbejde til en konkurrencedygtig pris hos CL Multiservice. Alt du skal gøre, er at udfylde vores kontaktformular, og vi står klar til at hjælpe dig. 

  Hvad indebærer gravearbejde?

  Når du skal have lavet et gravearbejde, betyder det, at der skal graves plads til, hvad end du skal have plads til. Flere kalder det også jordarbejde.

  Gravearbejde eller jordarbejde kan bl.a. være udgravning til huse eller tilbygninger. Det kan også være udgravninger til pools eller trampoliner. Vi tilbyder også større opgaver som udgravninger i veje eller til større byggerier. 
   
  Når vi foretager gravearbejde, sørger vi for at grave nøje ud efter de rette mål. Udover det sørger vi for, at gravearbejdet foregår i de rigtige forhold. På den måde kan vi være sikker på, at du er garanteret et veludført arbejde med et godt resultat.
   
  Det er vigtigt for os at levere et godt resultat med den korrekte udførelse, så du ikke risikerer uforudsete hændelser. Det undgår du hos os. Vi har de rigtige maskiner samt erfaringen, så du kan være sikker på et holdbart resultat. 

  Få et tilbud på dit næste projekt

  Står du og mangler et entreprenør firma, så står vi klar til at hjælpe. Lad os starte dialogen omkring dit kommende projekt allerede i dag. Du får altid et uforpligtende tilbud hos os. 

  Vi kan kontaktes på telefon: 29 29 07 71 eller på mail:clmultiservice@hotmail.com

  Du er også mere end velkommen til at udfylde formularen.

  Vi ringer til dig


   Her finder du os

   Kontaktinfo