Brolægger Vestsjælland

Din trofaste brolægger til flisebelægning, flisegang, ny indkørsel og meget mere

Din professionelle brolægger

Søger du en erfaren brolægger, til at virkeliggøre din byggedrøm? Så står vi klar til at hjælpe dig.

Hos CL Multiservice får du kvalitetsbevidst og en overkommelig brolægger pris. Vi yder service lidt udover det sædvanlige, og du bliver altid mødt med et smil. 

Med mange års erfaring i branchen har vi udført alt inden for brolægning. Vi sørger altid for at efteruddanne os selv på de nyeste redskaber og teknikker, så du kan få et tilfredsstillende og holdbart resultat. 

Med vores ekspertise og erfaring inden for etableringer af holdbare belægninger, er dit kommende byggeprojekt i trygge hænder hos os. 

Drømmer du måske om at få en ny indkørsel, terrasse eller gangareal? så kan vi som dit brolæggerfirma hjælpe dig godt på vej.

Samtidigt har vi øje for detaljerne, hvor vi sørger for at du får et unikt resultat. Udfyld kontaktformularen eller ring til os i dag og modtag et gratis og uforpligtende tilbud.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Brolægger priser

  Brolægning kan være et større projekt, som indebærer en række vigtige valg.

  Prisen på en brolægger afhænger af opgavens størrelse og omfang samt hvilke materialer der ønskes. Uanset om der er tale om en brolægning til privat eller erhverv, så er du garanteret en skarp pris. 
   
  Vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, vi går ind for dansk kvalitets håndværk, så du ikke kan få et flot og holdbart resultat. Kombinationen af vores høje kvalitet og gode priser, følger med vores store kundetilfredshed.
   

  Du tænker måske, at det er dyrt at overlade dit brolægningsprojekt til fagfolk? Hos os får du et professionelt resultat af høj kvalitet til gode priser. Vi er af den overbevisning, at brolægningsarbejde ikke skal koste en formue. 

  Hos os bliver du hørt, og vi lytter derfor altid til dine behov og ønsker.
  Vi skaber enestående resultater i høj kvalitet, som lever op til dine forventninger, og til den rigtige pris.

  Kontakt os i dag og modtag et skræddersyet tilbud på din brolægger opgave.

  Hvad er brolægning?​

  Skab et unikt udtryk med de sten du ønsker at få implementeret.

  Brolægning er en vejbefæstelse af store eller små sten, som anvendes på et underlag af grus, sand eller beton. Brolægning er et gammelt håndværk, hvor der kræves større præcision og kompetencer. 

  Man skal tage højde for at stenene ikke er fabriksfremstillede og derfor kommer i forskellige størrelser.
  Hos CL Multiservice er vi brolægger eksperter, hvor vi blandt andet beskærer hver enkelt sten, så det passer efter det ønsket mønster. 

  Du får derfor som kunde en unik mulighed for at sætte præg på designet af belægningen. 

  Ønsker du at have os forbi, så kontakt os endelig. Vi tager en dialog om dine ønsker, hvor vi sammen finder den perfekte løsning. 

  belægningsarbejde

  Brolægger til privat og erhverv

  Som et entreprenør firma udfører vi brolægger arbejde for både private og firmaer.

  Brolægning kan være et større projekt, som indebærer et hav af vigtige valg. Skal det være en solid flisebelægning? Skal det være reetablering af en gammel belægning med granitsten, som giver et nyt udtryk til din bolig? Skal det være en ny smuk indkørsel?
   

  Med vores brede ekspertise og faglige rådgivning, sørger vi for at opfylde dine byggedrømme, ned til den mindste detalje. Vi er et mandskab af erfarne brolæggere, som effektivt kan belægge skridsikre og holdbare sten. 

  Som din brolægger udfører vi brolægning i alle størrelser og former, for både private såvel erhvervskunder. Har du særlige ønsker for mønster, så hjælper vi gerne med at tilpasse brolægningen, så det passer til dine omgivelser.

  Kontakt os allerede i dag, og modtag et godt tilbud på din opgave.

  Brolægning fra tidligere projekter

  Derfor skal du vælge os som din brolægger

  Kunden i fokus

  Hos CL Multiservice er du som kunde, altid i fokus. Vi sætter en dyd i at lytte til dine behov og ønsker, og sammen finde frem til bedste løsning.

  Høj kvalitet og service

  Vi værner om høj kvalitet og service ud over det sædvanlige. Vi vil derfor altid gå den ekstra mil, for at du får et tilfredsstillende resultat.

  Vi er eksperter

  Med flere års erfaring inden for vores fag, er vi eksperter inden for flere felter, og vi kan derfor tilbyde dig den bedste service og kvalitet.

  Kontakt os i dag

  Ønsker du rådgivning omkring eller prissætning af dit kommende belægningsarbejde?

  Uanset hvilken type brolægningsopgave du har brug for hjælp til, så kan vi med garanti være behjælpelige som din brolægger.
  Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale, så hjælper vi dig med at realisere dine drømme.

  Vi kan kontaktes på telefon: 29 29 07 71 eller på email: clmultiservice@hotmail.comØnsker du at blive ringet op, så kan du udfylde vores kontaktformular med dit info. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

  Vi ringer dig op


   Her finder du os

   Kontaktinfo