Belægningsarbejde Vestsjælland

Vi realisere dine drømme med professionelt belægningsarbejde

Belægningsarbejde af eksperter

Står du og mangler professionel belægningsarbejde med skarpe detaljer? Så står vi klar til at hjælpe dig.

Hos CL Multiservice får du kvalitets belægningsarbejde til en fornuftig pris. Vi yder service lidt udover det sædvanlige, og du bliver altid mødt med et smil. Lad os klare belægningsarbejdet og få et tilfredsstillende resultat, som holder mange år frem.

Med flere års erfaring inden for etableringer af holdbare belægninger, er dit kommende byggeprojekt i trygge hænder hos os. Vi er effektive, pligtopfyldende og mødestabile. Samtidigt har vi øje for detaljerne, og sørger for at du får et resultat med et unikt og personligt præg.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Kvalitetsbevidst belægningsarbejde til gode priser

  Belægning kan være et stort projekt, som indebærer en række vigtige valg.
  Skal det være en solid flisebelægning? Skal det være reetablering af en gammel belægning, som giver et nyt udtryk til din bolig? Skal det være en ny smuk indkørsel?

  Med vores store ekspertise og faglige rådgivning sørger vi for at opfylde dine drømme. Vi udfører belægningsopgaver store som små for private såvel som for erhverv.

  Du tænker måske, at det er dyrt, at overlade dit belægningsprojekt til fagfolk? Hos os får du den højeste kvalitet til en fornuftig pris. Vi er af den overbevisning, at belægningsarbejde ikke skal koste en formue.

  Hos os bliver du hørt, og vi lytter derfor altid til dine behov og ønsker. På den måde kan vi skabe et resultat, som er af høj kvalitet, lever op til dine forventninger, og som er lavet til den absolut bedste pris.

  Belægningsarbejde fra tidligere projekter

  Din erfarne entreprenør

  Kunden i fokus

  Hos CL Multiservice er du som kunde, altid i fokus. Vi sætter en dyd i at lytte til dine behov og ønsker, og sammen finde frem til bedste løsning.

  Høj kvalitet og service

  Vi værner om høj kvalitet og service ud over det sædvanlige. Vi vil derfor altid gå den ekstra mil, for at du får et tilfredsstillende resultat.

  Vi er eksperter

  Med flere års erfaring inden for vores fag, er vi eksperter inden for flere felter, og vi kan derfor tilbyde dig den bedste service og kvalitet.

  Lad drømmen starte

  Ønsker du rådgivning omkring eller prissætning af dit kommende belægningsarbejde?
  Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale, så hjælper vi dig med at realisere dine drømme.

  Vi kan kontaktes på telefon: 29 29 07 71 eller på email: clmultiservice@hotmail.com.

  Vi ringer dig op


   Her finder du os

   Kontaktinfo